Homage Davidu Bowieju u Boogaloou

images/thumbnails/images/ANT/62846/bowie1-1.jpg
Facebook.com/tvajlajt.promocije, - Tribute Davidu Bowieju
Antena Zagreb
Autor: 

Antena Zagreb

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Prošlo je godinu dana kako nas je napustio jedan od najvećih glazbenika svih vremena i mnogi se još uvijek ne mogu pomiriti sa time da Bowieja više nema među nama. 

U glazbenom svijetu gotovo da nema glazbenika na kojeg Bowie nije barem malo utjecao, a mnogi ga pamte i zbog bogate glumačke karijere, kao glumca iz filmova i kazališnih predstava. U

Iza sebe je Bowie ostavio bogat i raznovstan glazbeni opus, a njegov posljednji album koji je objavljen na njegov rođendan 8. siječnja 2016. godine, samo dva dana prije smrti, 'Blackstar' je njegov rekvijem.

U subotu 21. siječnja će se u zagrebačkom Boogaloou održati homage Bowieju pod nazivom "Let's Dance With David Bowie" na kojem ćemo odat počast Bowiejevom liku i djelu, povodom godišnjice smrti i proglašenja „Blackstar-a“ albumom godine i to sa koncertom beogardske grupe The Gift koja će odsvirati sve hitove David Bowieja. 

Uz koncert će biti proicirane projekcije David Bowievih video spotova i fotografija, a nakon koncerta veliki 80's Party.

Početak eventa je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji i 60 kn na ulazu u dvoranu.