Od petka građani mogu skijati po Bakačevoj

images/thumbnails/images/ANT/62624/PXL_030117_15167101-2.jpg
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Autor: 

Super User

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Od petka građani mogu isprobati skijašku stazu u centru grada, u Bakačevoj ulici. Za događanja na stazi zadužen je Ski & Snowboard Klub Maksimir.

"Sutra će biti dan za uhodavanje cijelog tog programa i praktički s punim programom škole skijanja počinjemo u subotu. Skijalište će biti otvoreno za građanstvo od 9 ujutro do 21 sat," najavila je Marinović Rajković iz kluba.

Slobodno skijanje s vlastitom opremom trajat će od 9 do 11:

"Od 11 do 16 sati biti će organizirane škole skijanja i snowboarda. Bit će mogućnost najma opreme i mogućnost testa opreme, što skijaške, što za snowboard. Kroz tjedan će skijalište raditi u istom režimu od 9 do 21 sat," nadodala je Marinović Rajković. 

"Cijene, što se tiče najma opreme, će biti vrlo popularne budući da ne možemo garantirati vremenski koliko dugo će tko moći biti na skijalištu jer želimo dati što većem broju ljudi na korištenje tako da ćemo najam opreme dogovarati na licu mjesta kad vidimo uopće kolike vremenske intervale možemo pustiti da svi ipak dođu do skijališta," naglasila je Marinović Rajković.

Na skijalištu u Bakačevoj ipak neće zaživjeti i sanjkanje:

"Ne možemo zajedno na stazu puštati skijaše, bordere i sanjkaše. To bi bilo previše za taj mali prostor," upozorila je Rajković.

Pokazna poduka u školi skijanja i bordanja košta 30 kuna, sat poduke 150, a svaki sljedeći sat 90 kuna. Ako se za sto kuna učlanite u klub, prvi sat poduke vam je besplatan, a svaki sljedeći plaćate 80 kuna. Za školu se prijavljuje direktno na stazi. Detalje možete naći i na web ili face stranici Ski & Snowboard kluba Maksimir.