Horor u Zagrebu: Podstanarka uništila stan i zgrozila građane

images/thumbnails/images/ANT/109017/ludnica-1.jpg
facebook.com/itojezagreb
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Stravičan smrad, nered, oštećeni namještaj, u pravom smislu horor, dočekao je stanodavku u ovom zagrebačkom stanu. 

U Facebook grupi 'I to je Zagreb' osvanuo je post s fotografijama stana iz kojeg je nedavno iselila podstanarka, koja o njemu itekako nije vodila brigu, a vlasnici se primaju za glavu i ne vjeruju svojim očima kako je neka osoba mogla živjeti u takvom stanu. 

Stan je bio prepun psećeg izmeta, stol u dnevnom boravku prekriven opušcima i smećem, a uz sve to režije nisu podmirene. Kao što je vidljivo iz fotografija stan nije redovito održavan niti čišćen.

{embed_media}95516{/embed_media}

Uz stravične fotografije stigla je i poruka šokirane vlasnice stana: 

"Pazite se I. A. J. traži stan u najam za sebe i svoja 2 psa na području Zagreba. Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno se useliti, vjerojatno ju je netko izbacio iz prijašnjeg stana), manipulira, iskorištava i traži izlike da ne dođete u stan dok je tamo. Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po cijelome stanu, smrad koji se osjeti od ulaska u samu zgradu, uništen namještaj, uništen zid i parket, ne plaćane režije i sl.’ potpuno je uništen cijeli stan meni bliske osobe, i ne znam kako da opišem ljutnju koju osjećam… sherajte, možda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi". 

{embed_media}95517{/embed_media}

{embed_media}95518{/embed_media}

Komentari ljudi na Facebooku ne skrivaju gađenje i šok, a svi su stali u obranu stanodavke. Velika većina je zabrinuta i za pse, koji su obavljali nuždu u stanu, što je pokazatelj kako ih vlasnica ne šeće redovito i ne vodi brigu o njima.