VIDEO: Ispunjena prva želja: Ivana će dobiti novu kuhinju, a pogledajte i zašto!

images/thumbnails/images/ANT/116896/tvornica_zelja2-1.jpg
tvornica želja antene zagreb
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Od početka prosinca skupljamo vaše priče za Tvornicu želja Antene Zagreb. Odlučili smo nekome vratiti osmijeh na lice, nekome kome je ova godina bila teška i treba mu vratiti nadu. Čitamo sve prijave, kojih zaista ima puno, a mnoge od njih su nas iskreno rastužile. 

Vrijeme je zato da krenemo s ispunjavanjem želja, a prva od njih je priča Ane Pavlović koja ima tešku životnu situaciju, ali je nesebično htjela ispuniti želju svojoj sestri!

"Evo pišem vam iz bolničkog kreveta dok primam drugi ciklus kemoterapije. I slušam Antenu..a kaj bi drugo :) Saznala sam da imam rak dojke prije dva mjeseca. Rak mi se aktivirao u trudnoći, hormonski tip, metastaze na limfnim čvorovima. Imam 32 godine i bebu od 4 mjeseca. Predivnu bebu. Ona mi daje snagu da izguram sve i da budem tu za nju čim dulje. Osim nje,tu je cijela moja obitelj i divni muž. Istaknula bih jednu osobu koja je bezuvjetno uz mene i koja se brine jesam li popila tablete, c vitamin..svaki dan dolazi kod mene i pomaže mi u apsolutno svemu. Moja sestra. Zove se Ivana Sruk. Zovemo ju multipraktik :)"

Ani je sestra Ivana požrtvovno pomagala u svemu, dok je u isto vrijeme i sama bila trudna.

"Stiže nam mali Luka. Otkad je saznala da sam bolesna, izgubila je nekoliko kilograma u trudnoći. Stalno sam joj u mislima i ne dam joj da u miru jede i deblja se ko prava trudnica :/  Trči na sve strane, da sve stigne..umjesto da odmara i u miru dočeka svoju bebu. Tužna sam jer ju toliko opterećujem. Svaki dan dolazi mi dolazi i donosi mi ručak..brine se da se oporavim do sljedeće kemoterapije."

Za svoju sestru poželjela je novu kuhinju, jer je Ivanina stara 40 godina.

"..osim ladica koje ti ostanu u ruci kada ju otvaraš tu su i truli elementi, pohabane radne plohe,neki polušank koji visi na jednu stranu, stari stol i stolice...".

Ivana je u međuvremenu rodila, a nova kuhinja je naručena! U suradnji s Ivaninim mužem priču smo u eter pustili baš u trenutku dok su se s bebom danas vraćali doma iz rodilišta!

Suze sreće rekle su sve!

Prijave za Tvornicu želja skupljamo i dalje. Ako znaš nekoga kome treba "poguranac " ispričaj nam njezinu/njegovu priču i pošalji mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.