Jutarnji show Antene Zagreb plaća vaše račune!

images/thumbnails/images/ANT/119001/nova_slika.jpg
antena zagreb
Dario Nikšić
Autor: 

Dario Nikšić

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon prosinca se uvijek teško oporaviti od svog tog silnog tošenja kojeg smo si bezobrazno dozvolili. Tamara Loos i Saša Buneta to jako dobro znaju, i zato su ponovo na zadatku spašavanja vašeg kućnog budžeta! Smatraju kako nikako nije u redu žaliti za lovom koja je otišla na neki romantičan vikend, ili neplanirani shopping…

Baš zato, ako vam je iza toga na naplatu stigla registracija auta, rata za vrtić ili se pak pokvario bojler –  te račune proslijedite nama (u iznosu do 1500 kuna). Bitno je da su čitki i lijepo pofotkani, te da uz njih napišete priču kako su nastali. 

 

Sve to, zajedno s osobnim podacima, pošaljite na email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.! Kada to napravite, obavezno slušajte Tamaru i Sašu, koji će u svakom satu Jutarnjeg showa pročitati po jednu prijavu. Ako čujete svoje ime, imate 10 minuta vremena javiti nam se na 0800 8970 - i vaš račun je plaćen!

Prijave su već otvorene, a s prozivkom krećemo u ponedjeljak 22.siječnja. 

Primjere dosadašnjih plaćenih računa možete čuti svakoga jutra od 6 do 9 u Jutarnjem Showu, a kratak podsjetnik na pravila imate i na našoj mobilnoj aplikaciji!

images/thumbnails/images/ANT/119001/vi_trosite_mi_placamo.jpg