Koncertna koka se vratila! I vodi te na Stonese!

images/thumbnails/images/ANT/110352/stones-1.jpg
Rolling Stones
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Tijekom rujna i listopada legendardni rockeri "The Rolling Stones" odsvirati će 13 koncerata u 12 različitih europskih gradova u sklopu svoje 'No Filter' turneje.

Ti možeš biti 16. rujna u Spielbergu gdje će nastupati na trkaćoj stazi Red Bull Ring. Ne moraš se ni brinuti kako ćeš doći do tamo, jer uz dvije karte osigurali smo ti i prijevoz!

Svaki dan imat ćeš priliku osvojiti dvije karte. U poslijepodnevnom showu kod Saše Lozara izvući ćemo koncertnu koku iz kokošinjca kako bi nam otkokodakala najveće hitove Stonesa. Tvoj zadatak bit će pogoditi koju njihovu pjesmu kokodače koka. No, kako bi to napravio prvo ćeš se morati prijaviti SMS-om na 60123 s imenom, prezimenom i ključnom riječi KOKA (2,40 kn PDV uključen). 

Europska turneja nastavak je prošlogodišnje vrlo uspješne sa povijesnom zavšnicom na Kubi. Kao i obično, The Rolling Stones će svojim europskim fanovima prezentirati set-listu s najvećih evergreenima, a obećali su I nekoliko iznenađenja.