Milky Chance stiže u Tvornicu kulture

images/thumbnails/images/ANT/110877/tvornica_kulture-1.jpg
Milky Chance
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Indie-pop dvojac Milky Chance stiže u Tvornici kulture - 27. veljače 2018.!

Dvojac je ostvario brz uspjeh prvim albumom "Sadnecessary" iz 2013. godine, koji je u platinastoj naknadi prodan na području SAD-a.

Hit "Stolen Dance" s tog albuma našao na TOP ljestvicama diljem svijeta, ostvario više od 300 milijuna pregleda na YouTubeu i prodao se u više od 4 milijuna primjeraka, a ušao je i u Shazam Hall of Fame kao jedna od "najshazamanijih" pjesama ikada.

Milky Chance njemački je dvojac kojeg čine Clemens Rehbein, pjevač i gitarist, te DJ i producent Philipp Dausch. Prepoznatljivi su po zvuku inspiriranom sa svih glazbenih strana. U osnovi su im elektronski ritmovi pomiješani s utjecajima reggaea i R&B-a. Sami vokal i tekstovi pjesama vuku na folk, a glazbenici za svoje uzore često spominju Boba Marleya, Raya Charlesa i Johna Frusciantea.

Nakon svjetskog uspjeha s prvijencem, ove godine vraćaju se s novim album "Blossom" s kojim dolaze u Zagreb u sklopu aktualne europske turneje.

Broj ulaznica je limitiran, a moguće ih je kupiti od petka, 16. rujna 2017. godine u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima. Prvih 100 ulaznica bit će dostupno po cijeni od 129 kuna sve do 30. rujna ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena ulaznica iznositi 149 kn.