Pomozite: Petogodišnja Kristina hitno treba otputovati u Barcelonu!

images/thumbnails/images/ANT/116781/kristina_hunjek1-1.jpg
Udruga Ljubav na djelu za Kristinu Hunjek
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Petogodišnja Kristina Hunjek, djevojčica je koja boluje od Neuroblastoma, tumora koji pogađa najmlađe, a već 10. prosinca ove godine mora hitno otputovati na liječenje u Barcelonu.

Obitelj za boravak i liječenje mora prikupiti 170 tisuća eura, zbog čega su angažirali udrugu Ljubav na djelu, a kojoj je Grad Zagreb dao odobrenje za provođenje humanitarne akcije "Udruga Ljubav na djelu za Kristinu Hunjek".

Malena Kristina liječi se od 2014. godine. Do sada je prošla kemoterapije, zračenja, operaciju i transplantaciju matičnih stanica. Povrat bolesti javio se sredinom 2016. godine neuroblastom na glavi, koji je metastazirao u trbušnu šupljinu.

images/thumbnails/images/ANT/116781/kristina_hunjek2.jpg

"S obzirom da su u Hrvatskoj iscrpljene sve mogućnosti liječenja, obitelj traži spas za Kristinu u hitnom odlasku na imunoterapiju u Španjolsku, koja se pokazala uspješnom za ovu vrstu neuroblastoma s obzirom da uništava i postojeće metastaze", navodi udruga Ljubav na djelu. 

Majka Željka je nezaposlena a otac Vinko je na bolovanju te ima primanja oko 3000 kuna, zbog čega im je hitno potrebna pomoć. 

Svoju donaciju za Kristinu Hunjek možete uplatiti na transakcijski žiro račun za posebne namjene kod Zagrebačke banke, IBAN: HR4123600001502212733

images/thumbnails/images/ANT/116781/kristina_hunjek3.jpg