Prijave produljene do srijede u ponoć

images/thumbnails/images/ANT/112924/girls_glazbom-1.jpg
Glazbom reci stop maltretiranju
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Zbog velikog interesa, produljen je rok za prijave na ovogodišnju akciju "Glazbom reci stop maltretiranju".

Snimke vaših obrada (covera) poznate strane ili domaće pjesme možete zalijepiti na Facebook stranicu Antene Zagreb do srijede 8.11 u 23:59

Ove godine, najbolji bend birat će Davor Gobac, Massimo te Hus iz Parnog Valjka, dok će vam se na samoj pozornicipridružiti još Mile Kekin i Aki Rahimovski.

Za troje finalista na kraju akcije organiziramo i veliki koncert u Vintage Industrial Baru gdje svoje glazbeno umijeće prezentiraju pred našim žirijem, a pobjedničku školu nagrađujemo glazbenim instrumentima za cijeli bend.

Na ovu akciju pokrenula nas je sramotna presuda napadačima na tragično preminulog Luku Ritza i ponosni smo što traje već osmu godinu. Prošle godine sudjelovao je rekordan broj škola - prijavilo se čak 30 školskih bendova i zborova iz cijele Hrvatske,  a po prvi je puta zbog izjednačenog brojava glasova naša akcija je imala četiri umjesto tri finalista.

Za inspiraciju, poslušajte prošlogodišnje finaliste

Veselimo se vašim prijavama!