Žestoko razbuđivanje na Anteni Zagreb!

images/thumbnails/images/ANT/120309/hladno_pivo_i_fanovi-1.jpg
hladno pivo i fanovi
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Bilo je to jedno žestoko razbuđivanje koje su za 20 odabranih slušatelja pripremili Jutarnji show Antene Zagreb i Hladno Pivo! Od 8 ujutro svirali su live u studiju, a usput najavili i velike obljetničke koncerte povodom 30 godina postojanja, u Domu sportova, 2. i 3. ožujka, 

"Prvi dan je 'old school' Hladno Pivo, za sve kojima nedostaje naša rana faza, dok smo svi još imali duge kose i skakali s bine naglavačke. Zato molim one koji dođu prvi dan, nek ne nose štikle i neka dođu s malo više kondicije. Tko to ne može podnijeti, nek se ne gura u prve redove.

Drugi dan će biti 'greatest hits' za sve one koji vole kasniji period, ali svirat će se i najbolje pjesme iz sva tri desetljeća", najavili su dečki. 

Tamari Loos i Saši Buneti otkrili da ne piju više puno, ali i dalje tulumare.

"Promijenili smo malo styling i dodali Šokija (Krešimir Šokec - Šoki, bas-gitara). Neki kažu da smo se i glazbom dosta promijenili. Zato mi je drago što će biti ovakva dva koncerta, da se malo vidi ta razlika", dodao je Kekin. 

U ponudi su dnevne ulaznice po 90 kuna ulaznice i fan paketi po 140. 

Službena prodajna mjesta:

• Dirty old shop, Tratinska 18

• Rockmark, Berislavićeva 13

• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

• Dancing Bear, Gundulićeva 7

• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr