Što je ovo? Metallica pjeva Rihannin hit

images/thumbnails/images/ANT/65585/Metallica_Rihanna-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Počinje nova "era" popularnog showa "Carpool Karaoke" koja je bila segment "Late Late" showa s Jamesom Cordenom na CBS-u.

Apple Music kupio je licencu za 16 polusatnih epizoda Carpoola, koje će se prikazivati na Apple Music streaming servisu, s tim da će biti i određenih izmjena. Glavna je ta da Corden više neće biti u svakoj epizodi u autu sa slavnim pjevačima, a zvijezde se više neće samo voziti i pjevati, već će se dio scenarija odvijati i vani.

Na nedavnoj dodjeli Grammyja prikazan je kratki isječak trailera, a sad je vani i pravi trailer koji pokazuje kako će izgledati nove sezone showa "Carpool Karaoke".

U dvije minute videa vidimo Johna Legenda koji pjeva Pharrellov hit "Happy", članove Metallice koji pjevaju Rihannin "Diamonds" i odlaze u supermarket gdje traže radnika na delikatesama da pjevaju s njima "Enter Sandman". Blake Shelton pjeva "Livin’ on a Prayer" Bon Jovija, a Will Smith i James Corden pjevaju tematsku pjesmu iz serije "Princ iz Bel Aira". 

Ovaj trailer pokazuje da nove sezone sigurno neće biti dosadne, a ako se pitate kako će to izgledati bez Cordena, utješna stvar je da on ostaje izvršni producent Carpoola pa će njegov utjecaj i dalje biti tu.