Kelly Clarkson: "U redu je dijete lupiti po guzi"

images/thumbnails/images/ANT/118821/kelly_clarkson-1.jpg
instagram.com/kellyclarkson
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Američka pjevačica i dobitnica tri Grammyja, Kelly Clarkson, čvrsto stoji pri svom stavu da je u redu djecu mlatnuti "po guzi". 

Izjava je naravo digla prašinu, ali ona je sve staloženo objasnila: "Ne mislim na udaranje bez razloga i ne mislim na jake udarce. Govorim o običnom lupanju po guzi".

Kelly smatra da udarci po guzi neće ostaviti nikakve posljedice na djecu:

"Mene su moji roditelji udarali po guzi i uspjela sam u životu. Dobro se osjećam u vezi toga i zato to i ja radim", samouvjereno je izjavila Clarkson u jednoj radijskoj emisiji. 

Pjevačica ima dvoje djece: trogodišnju River, i jednogodišnjeg Remingtona. Smatra da je ova metoda vrlo djelotvorna, ali da djecu nikad ne udari odmah, već ih prvo upozori da ne rade gluposti. 

Američko pedijatrijsko društvo izdalo je preporuku roditeljima da se koriste fizičko nasilje, ni udaranje po guzi kao odgojnu metodu, jer ta metoda stvara kontraefekt i pokazuje im da je nasilje opravdano, no Clarkson se odlučila držati staromodnih metoda: 

"Ja sam s Juga i tamo smo svi dobivali batina. Moja mama je znala nazvati ravnateljicu škole, ako sam završila u njenom uredu, i dati joj dopuštenje da me istuče. Ja sam dobro formirana osoba s čvrstim karakterom pa mislim da je to u redu."