Argentum minimalistički nakit u pola cijene!

images/thumbnails/images/ANT/116860/srebrna_narukvica-1.jpg
argentum 
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Minimalizam je uvijek u modi, a u novoj kolekciji nakita srebrnarnica Argentum upravo takvi modni dodaci s motivima srca, leptira, djeteline, krugova i svetim simbolima idealan su dar za nadolazeće blagdane.

images/thumbnails/images/ANT/116860/srebrna_nausnice.jpg

Naušnicama, ogrlicama, privjescima, narukvicama, naušnicama ili drugim detaljima svoje najmilije sada možete razveseliti na najbolji mogući način, posebno imajući na umu da je u svim srebrnarnicama Argentum u tijeku posebna blagdanska akcija sa do 50% nižim cijenama cjelokupnog asortimana.

images/thumbnails/images/ANT/116860/srebrna_narukvica2.jpg

 

Uz svečanu ili casual košulju i jednostavan stil, minimalistička srebrna kolekcija siguran je i nepogrešiv odabir jer je nosiva u svakoj prilici i lako se kombinira sa ostalim modnim dodacima! Ovakvi srebrni ukrasi divno se nose uz monokromatske odjevne predmete te posebice uz pletiva bez kojih mnogi hladnije mjesece ne mogu zamisliti.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do 10.12.2017. ostvarite sljedeće pogodnosti: do 50% popusta na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata.

 

Više o informacija potražite na web stranici www.argentum.hr.

images/thumbnails/images/ANT/116860/srebrna_ogrlica.jpg