LED audio

Autor: 

LED audio

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel: +385 1 6222 000
mob: +385 91 6256 399
fax: +385 1 7987 992

Prodaja scenske led rasvjete, razglasa i ozvučenja po najpovoljnijim cijenama.

Asortiman naših proizvoda namijenjen je opremanju kafića, diskoteka, bendova, škola, crkvi, poslovnih prostora i kućanstava.Pratimo svjetska zbivanja i novitete, a robu pomno biramo i vršimo kontrolu kvalitete. Nastojimo za naše partnere i kupce pronaći najbolje proizvode po najboljim cijenama kako bi im pomogli u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu i stvorili osjećaj zadovoljstva. Robu s lagera dostavljamo na području cijele Hrvatske unutar 24h, a u zemlje regije u svega nekoliko dana. Većinu proizvoda nastojimo imati na lageru u svakom trenutku za (trenutnu) isporuku.

Po potrebi istu montiramo, instaliramo, programiramo... U sklopu prodajnog prostora imamo i vlastiti servis gdje pružamo kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu. Na tržištu smo kratko vrijeme, ali zapošljavamo stručno osoblje s bogatim iskustvom u struci koje Vam stoji na raspolaganju za rješavanje svih Vaših zahtjeva. Slobodno nam se obratite za savjet ili informaciju bez ikakvog opterećenja i obaveze na kupnju!

Misija Naše najveće vrijednosti su povjerenje i poštovanje među suradnicima i prema kupcima, što je osnova svakog kvalitetnog poslovnog odnosa. Razvijamo osjećaj zajedništva i kolegijalnosti unutar tvrtke, a isto tako i prema našim poslovnim partnerima i kupcima.

To se osobito odnosi na pružanje stručne pomoći, savjeta, razmjene iskustava i otvoreni protok informacija. Težimo postići ono o čemu govorimo i što pišemo, a temelji toga moraju biti u pozitivnoj okolini kojom smo svakodnevno okruženi.

Vizija Za ostvarenje naše vizije jednako su važni svaki proizvod, usluga i tržište, kao i svijest o tome da se naši suradnici i kupci mogu osloniti na nas.

AVENIJA DUBROVNIK 15, ZAGREBAČKI VELESAJAM, PAVILJON 12

 

 

  • Antena preporučuje

  • Posjetite!

Slastičarnica DulciaGLADNE OČILED audio