Slastičarnica Dulcia

Autor: 

Slastičarnica Dulcia

Website:

www.dulcia.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel: 01 3098 134
Ozaljska 8, Zagreb

Slastičarnica Dulcia plod je dugogodišnje strasti i ljubav prema slasticama svih oblika i vrsta.

Naša ljubav prema kolačima skrivena je i u imenu – dulcia naime na latinskom znači slastice. Na taj smo jednostavan način željeli dati do znanja da kroz svoje slastičarnice želimo podijeliti sa vama strast koju osjećamo prema spravljanju kolača. Sve divne recepte koje smo skupljali od djetinjstva i spravljali godinama, te dijelili sa svojim prijateljima i svima koji su zaljubljenici u dobre i kvalitetne slastice, nastojimo pretočiti i podijeliti sa vama pripremajući ih na način kao što smo to radili u krugu obitelji.

Želja nam je da sa vama, dragi ljubitelji slastica, podijelim kroz našu Dulciu okuse koji su vam poznati u vašoj kuhinji, ali ih često, osim u posebnim prilikama ne možete objediniti na jednom mjestu i u isto vrijeme. Poznati osjećaji okusa i mirisa iz vlastite kuhinje, u našoj su vam slastičarnici dostupni uvijek i upravo na način da svoje nepce nagradite rapsodijom raznih slastica po domaćoj recepturi i sa najkvalitetnijim sastojcima bez praškova i margarina ili umjetnih krema.
Slastice nas čine sretnima i zadovoljnima čak i kada nam je teško. Pogledajte zato našu bogatu ponudu na linku: slastice i svakako nas posjetite.

Slastičarnica Dulcia 1

Naša slastičarnica smjestila se u Ozaljskoj 8 preko puta Trešnjevačkog placa. U ugodnom prostoru izaberite slatku ili slanu poslasticu i uz topli ili hladni napitak uživajte unutra ili na terasi.

Slastičarnica Dulcia 2

Od ljeta 2015, možete uživati u našim slasticama na još jednoj adresi: Side Košutić 4, na samom križanju Bolničke i Perjavice u Stenjevcu.
Uz nasu uobičajenu ponudu, ovdje ćemo vas ponuditi i odličnom, španjolskom Bou kavom, Revolution čajevima, te raznovrsnim napitcima, alkoholnim i bezalkoholnim.

Naš tim

Bez naših slastičarki i poslužitelja, ne bi bilo tako dobre ponude niti usluge. U suradnji s vlasnicom Teutom Gluvak one stvaraju našu slasnu ponudu i trude se da Dulcia Vaš boravak učini što ugodnijim i opuštenijim.

Osobna iskaznica
Slastičarnica “Dulcia”
Ozaljska 8, Zagreb
Slastičarnica “Dulcia 2”
Side Košutić 4, Zagreb

 

 

  • Antena preporučuje

  • Posjetite!

Slastičarnica DulciaGLADNE OČILED audio