Izašao trailer za zadnju epizodu 7. sezone Igre prijestolja

images/thumbnails/images/ANT/109743/got-2.jpg
Igra prijestolja - Youtube/screenshot
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.„Postoji samo jedan važan rat. On je stigao“, kaže Jon Snow u kratkom spotu koji predstavlja sve glavne likove mnogima omiljene serije.

Televizijska kuća HBO uskoro će emitirati posljednju epizodu sedme sezone Igre prijestolja, a najavljena je trailerom koji najavljuje epsku bitku. 

Ova epizoda trajat će čak 81 minutu, a ostali detalji drže se u strogoj tajnosti. Hakeri u posljednje vrijeme HBO-u rade velike probleme. Nakon što su nedavno ukrali čak 1.5 terabajta podataka, među kojima su bile i neemitirane epizode popularne serije, hakeri prijete kako će prije vremena objaviti i posljednju epizodu ako im HBO ne uplati otkupninu. 

HBO se o svemu još uvijek nije očitovao, ali po svemu sudeći neće popustiti pod pritiskom. 

Nakon završetka sedme sezone kreću pripreme za osmu sezonu koja bi trebala početi sa snimanjem u listopadu. HBO još nije objavio datum premijere za posljednju sezonu, a finalnu epizodu ove sezone Igre prijestolja ćete moći pogledati u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3 ujutro i kasnije u ponedjeljak u 20 sati.