Još jedna epizoda Igre prijestolja osvanula ranije na internetu

images/thumbnails/images/ANT/109325/got-2.jpg
Igra prijestolja - Youtube/screenshot
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dva tjedna nakon što je na internet procurila četvrta epizoda popularne serije, nova pogreška dogodila se španjolskoj podružnici HBO-a koja je greškom emitirala šestu epizodu četiri dana prije službenog termina emitiranja

Televizijska kuća HBO nedavno je doživjela hakerski napad u kojem joj je ukradeno čak 1.5 terabajta podataka, među kojima su se našle neemitirane epizode nekoliko serija, a fanovima je najzanimljivija infomacija bila da je među njima i Igra prijestolja. 

Tek se smirila prašina oko četvrte epizode koja je u lošijoj kvaliteti osvanula na internetu, ovog puta pogrešku je napravila sama podružnica HBO-a, koja je slučajno ranije objavila novu epizodu, 

Epizoda je bila dostupna na zahtjev pretplatnicima samo sat vremena, ali to je bilo i više nego dovoljno da se proširi internetom.

HBO Europe je potvrdio kako je "nadolazeća epizoda 'Igre prijestolja' slučajno objavljena i kratko vrijeme bila dostupna gledateljima na španjolskom i nordijskom području'".  

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno