Krug 3: otkriven film unutar filma

images/thumbnails/images/ANT/65190/rings_tri-1.jpg
, - rings tri
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Svi znaju za ovu legendu: tko god pogleda snimku, njegov telefon će zazvoniti i sedam dana kasnije će umrijeti. Još od 2002. godine osvetnički duh Samare Morgan uništava živote znatiželjnika koji su imali nesreću nabasati na njezinu VHS snimku koja skriva prokletstvo.

KRUG 3 je novo poglavlje u ovoj filmskoj horor franšizi. Mlada djevojka zabrine se za svog dečka kad sazna da je počeo istraživati mračnu supkulturu koja se razvila oko tajanstvene video snimke. Žrtvuje se kako bi spasila svog dečka i otkrije strašnu tajnu: postoji „film unutar filma“ kojeg nitko dosad nije pogledao.

„Želio sam istražiti kako tehnologija mijenja način na koji djeluje prokletstvo i kako se širi. Ne samo da je lakše gledati video snimke, također ih je lakše kopirati i proslijediti prokletstvo. Sa samo dva klika možete ju proslijediti desecima ljudi koji ih mogu pak pogledati na svojem računalu ili telefonu. Danas su ekrani svugdje i nikad niste sigurni od Samare“, rekao je redatelj F. Javier Gutiérrez.

U filmu glume Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan i Vincent D’Onofrio. KRUG 3 se prikazuje u svim kinima, u distribuciji Blitza.