Novi trailer za "50 nijansi mračnije" ukazuje na prve bračne probleme

images/thumbnails/images/ANT/116100/pedeset_nijansi-1.jpg
screenshot/YouTube
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Izašao je treći trailer o gospodinu Greyu i Anastasiji Steele, a očekuje nas jedan opasno uzbudljiv nastavak.

Scena bajkovitoga vjenčanja uvodi nas u početak savršenoga bračnog života. "Good morning wife", kaže Christian uspavanoj Anastasiji. Krenula je divna romantična priča dvoje zaljubljenih. Ili tako samo izgleda. Ona je postala urednica, on je i dalje bogat, zgodan i mlad Christian. Privatnim avionom odlaze na uzbudljiv i romantičan vikend, no problemi ih sustižu ubrzo.

Prva prepreka neometanoj sreći postaje kupnja kuće, a sve zbog jedne privlačne arhitektice. Ipak, gospođa Grey neće tako lako predati svog supruga pa izgleda da nas čeka malo opasnija Anastasia. U posljednjem poglavlju trilogije, ona je usred brze potjere automobilima, suočava se s opsesivnim bivšim šefom, s revolverom u ruci i okružena prijetnjama bivših ljubavnica. A uza svu mrežu emocija, erotskih scena ne nedostaje.

No hoće li se Christian sjetiti zavjeta i obećanja koje je dao Anastasiji ili će se sretan početak pretvoriti u tragičan kraj, ostaje nam vidjeti tek za Valentinovo 2018. kad Fifty Shades Freed dolazi u hrvatska kina.