2CELLOS: Sheeran nas je pitao kad ćemo obraditi neku njegovu pjesmu i evo je!

images/thumbnails/images/ANT/121317/two_cellos-1.jpg
2 cellos
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ed Sheeran više je puta izjavio da je svoj megahit 'Perfect' napisao s idejom da napravi savršenu baladu. U tome je potpuno uspio, zato se ostali glazbenici ustručavaju napraviti obradu te pjesme, znajući da neće biti ni do koljena originalu.

No, s tim nemaju problema Luka Šulić i Stjepan Hauser, koje je sam Sheeran zamolio da naprave obradu. 

„Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli „Perfect“ i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa - savršeno. Nadamo se da se Ed slaže.“, poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi! Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija. Inače spot 2CELLOS „Game of Thrones“, u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.