Foo Fightersi objavili novi singl i mobilnu aplikaciju

images/thumbnails/images/ANT/109734/foo_fighters-1.jpg
facebook.com/foofighters
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Foo Fighters objavili su novu pjesmu i spot u režiji Davea Grohla "The Sky Is A Neighborhood".

Riječ je o drugom singlu koji je uslijedio nakon singla "Run" koji je bio nominiran i za MTV Video Music Award. Za ovaj rock singl, Grohl kaže da je "Zvučno najveća stvar koju su ikad napravili". Pjesma će biti objavljena na nadolazećem, devetom albumu "Concrete and Gold".

"Jedne večeri sam ležao vani i gledao zvijezde", prisjeća se Grohl. "Samo dok sam zamišljao sve ove zvijezde na kojima također postoji život, odlučio sam da je nebo susjedstvo, da se moramo držati zajedno kako bi preživjeli ovaj svemir pun života. Ali nisam još imao glazbu, Imao sam samo naziv. Tako da bi svaki dan samo hodao okolo i pjevušio tu stvar u glavi."

I melodija mu je došla bez da je taknuo gitaru, odnosno pjesma je bendu došla prirodno i snimljena je jednog poslijepodneva.

Nakon što su je snimili, Grohl je također zaključio da imaju album. Osim s novim singlom, fanove su iznenadili i posebnom aplikacijom za mobitel koju možete skinuti na ovom linku.

Foo Fighters publiku diljem svijeta oduševljavaju fantastičnim nastupima na aktualnoj turneji, a 15. rujna objavljuju i album "Concrete an Gold".