Katy Perry objavila novi spot i poslala dirljivu poruku fanovima

images/thumbnails/images/ANT/117784/katy_perry-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Katy Perry upravo je objavila video za svoj treći singl "Hey Hey Hey" s novog albuma "Witness". Spot je možda i zanimljiviji od same pjesme, ali ono što je fanove posebno razveselilo, je poruka za kraj 2017. godine. 

"Bok! Pišem vam iz Miamija, pripremajući svoju posljednju Witness turneju u 2017. godini. Prisjećam se godine koja je redefinirala značenje pobjede za mene. Moja definicija pobjede ove godine je jednostavno sreća i zahvalnost. Protekla me godina učinila zahvalnijom više no ikad na mojim slušateljima, mojim "KatyCats", bez obzira jeste li bili sa mnom od "I Kissed A Girl" ili ste počeli sa "Swish Swish", napisala je Perry.

"Počašćena sam što mi još uvijek dajete svoje slobodne večeri kako bih se s vama diljem svijeta povezala uživo i što me podsjećate na mjesto u vašim srcima koje imate za sve ove pjesme. Nakon godine usipinjanja i padanja (sjetite se, sve je to putovanje), željela sam završiti 2017. sa zabavnim i trijumfalnim pop slatkišem. Smatrajte to malenim glamuroznim punjenjem za vašu božićnu čarapicu, od mene za vas. "Hey Hey Hey" je jedna od mojih najdražih pjesama s albuma "Witness" i za mene utjelovljuje borbeni duh koji želim da uvijek pronađete u sebi i vidite u meni. Pa ho, ho, ho; i hey hey hey; i sretni blagdani. Vaša Katy."