Kupio je jeftine karte za Pepperse, a onda shvatio zašto su jeftine

images/thumbnails/images/ANT/120673/red_hot_pipers-1.jpg
red hot pipers
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Uvijek treba čitati sitna slova, to je općepoznato pravilo. Problemi, međutim, mogu nastati i ako se ne čitaju velika slova. 

Duncan Robb na internetu je našao povoljne ulaznice za koncert Red Hot Chilli Peppersa za samo 40 dolara (oko 250 kuna). Brže bolje ih je kupio i stavio kao božićni poklon curi pod bor. 

Otputovali su u Belfast na koncert 10. veljače i na licu mjesta shvatili zašto su karte jeftinije nego inače. Završili su na koncertu poznatog gajdaškog benda "Red Hot Chilli Pipers". 

 

Still can’t believe we’ve flown over to Belfast not for the @ChiliPeppers but to see the ‘worlds best bagpipe band’ @chillipipers ... thought I’d got a rate good deal on tickets n’all. Had a nightmare pic.twitter.com/YO72amVR4I

— Duncan Robb (@Dunc_Cfc) 10. veljače 2018.

Duncan i djevojka svoju su pogrešku shvatili kad su već došli u Belfast, ali budući da su imali karte, otišli su na koncert gajdaša i dobro se nasmijali svojoj gluposti. Na kraju im nije bilo ni loše, jer Piperi su zapravo odličan bend, koji rade obrade poznatih hitova, kao što je Avicii "Wake Me Up". 

 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno