Najpovoljnije ulaznice za INmusic još kratko u prodaji

images/thumbnails/images/ANT/67485/inmusic_fb-1.jpg
Facebook.com/inmusic.festival
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najpovoljnije ulaznice za ovogodišnji INmusic festival po cijeni od samo 399 kn u prodaji su još samo do petka 17. ožujka. Od subote cijena trodnevnih festivalskih ulaznica iznosit će 449 kn, a cijena sedmodnevnih kamperskih ulaznica 250 kn.

Najveći hrvatski open-air festival u 2017. godini publici je pripremio glazbeni program na razini najpoznatijih i najposjećenijih europskih festivala, uz cijenu od 399 kuna za tri dana glazbenog programa.

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu, a na festivalu će nastupiti neka od najatraktivnijih svjetskih glazbenih imena današnjice –  Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi.

Ulaznice za dosad najspektakularnije izdanje INmusic festivala dostupne su u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa.