S.A.R.S. nastupa u Lisinskom - karte u prodaji

images/thumbnails/images/ANT/111226/sars_naslovna-1.jpg
facebook.com/pg/sarsbend
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Bend Sveže amputirana ruka Satriania, poznatiji kao S.A.R.S. nastupa u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 15. prosinca u 20 sati. Pripremaju elektro-akustični koncert na kojem će premijerno izvesti najveće hitove u akustičnom aranžmanu.

„S.A.R.S. je u Zagrebu do sada održao veliki broj koncerata i zbog ogromne podrške i ljubavi koju nam zagrebačka publika daje, odlučili smo da joj ovaj put pružimo nešto potpuno drugačije. Po prvi put u dosadašnjoj karijeri benda svirat ćemo u proširenom sastavu od skoro 20 ljudi. Koncert će biti intimniji i na njemu ćemo izvesti neke pjesme koje nikada do sada nismo uživo izvodili, dok će ostale pjesme biti preorganizirane i prilagođene ambijentu“, izjavio je Žarko Kovačević, frontmen S.A.R.S.-a.

Ulaznice po cijeni od 130 kn, 160 kn te 190 kn su u prodaji i mogu se kupiti na: blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i online putem www.ulaznice.hr

S.AR.S. su 2006. godine osnovani Dragan Kovačević - Žabac i Aleksandar Luković - Lukac. Veliki uspjeh na čitavom prostoru bivše Jugoslavije postigli su pjesmom "Buđav lebac" a kasnije postižu još veći uspjeh pjesmom "Lutka".