S.A.R.S. rasprodao Lisinski i najavio novi koncert

images/thumbnails/images/ANT/112949/sars_lisinski-1.jpg
S.A.R.S., Lisinski
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.S.A.R.S. je rasprodao prvi koncert u Lisinskom 15. prosinca i odmah najavio novi, za dan kasnije - 16. prosinca u 20 sati. 

 

Ova dva koncerta su iskorak iz okvira jer će omiljeni beogradski bend svoju publiku počastiti održavanjem prvog elektro-akustičnog koncerta u njihovoj karijeri. Osim toga, S.A.R.S.-ovci svojim gostima pripremaju i posebne obrade već dobro znanih hitova s gostujućim instrumentalistima u postavi.

Prvi put u karijeri svirat će u proširenom sastavu od 20-ak glazbenika, a kako bi sve bilo točno onako kako su zamisliti, članovi benda već neko vrijeme održavaju intenzivne probe.

 

„Drago nam je svima da nas Zagreb čuva i voli iz početka i već smo dobili i tradiciju rasprodanih dvorana... Super je čuti da neće ni Lisinski biti izuzetak. Ovaj elektro-akustični projekat nam mnogo znači, krećemo ga iz Zagreba i hvala svima koji su kupili karte i omogućili nam da napravimo dvodnevno druženje u Zagrebu. Jedna ljubav!“, Izjavio je Žarko Kovačević, frontmen S.A.R.S.-a.

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane Lisinski te online putem na ulaznice.hr.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno