Sting i Shaggy objavili novu zajedničku pjesmu

images/thumbnails/images/ANT/122296/sting_shaggy-1.jpg
Universal Music Hrvatska
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon najavnog singla „Don't Make Me Wait“, koji je naišao na veliki interes publike, Sting i Shaggy objavili su novu pjesmu „Morning Is Coming“ te detalje iščekivanog studijskog izdanja „44/876“.

Novo izdanje reflektirat će ljubav koju ovaj dvojac osjeća prema Jamajci – njenoj glazbi, duhu ljudi i kulturi. Album dolazi u standardnom digitalnom i CD obliku te digitalnom deluxe i fizičkom super deluxe izdanju, u Hrvatskoj ga očekujemo 20. travnja.

Shaggya i Stinga upoznao je zajednički suradnik, Martin Kierszenbaum, trenutno Stingov menadžer. Nakon što je Sting čuo pjesmu na kojoj Shaggy radi, odlučili su zajedno otići u studio. Plan je bio snimiti singl “Don’t Make Me Wait”, no ritam, riječi i melodije obuzeli su dvojac te su snimili još pjesama.

U studiju su im se pridružili umjetnici s Jamajke i iz New Yorka, kao što su Robbie Shakespeare, Dwayne “iLLwayno” Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, ali i Stingovog dugogodišnji gitarist Dominic Miller.