Beyonce ‘uništila‘ Kim Kardashian u novoj pjesmi: Prozvala je zbog plastičnih operacija

images/thumbnails/images/ANT/121853/beyonce_byonce-1.jpg
instagram.com/beyonce
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Slavna pjevačica Beyonce i Kim Kardashian nekoć su se družile, no čini se da je njihovom prijateljstvu došao kraj, barem ako je suditi prema novoj pjesmi Queen Bey.

Kim Kardashian iskoristila je pravi trenutak i osigurala svojoj obitelji novac i slavu, no jedna joj stvar ipak nedostaje, a to je talent koji Beyonce itekako ima, barem ako je suditi prema stihovima njezine nove pjesme.

Pjevačka diva je u pjesmi "Top Off", koju je snimila s DJ Khaledom, poručila najpoznatijoj reality zvijezdi da samo ona "ruši internet" i to "svojim tijelom". Razlog tome je to što se već dugo šuška o brojnim plastičnim operacijama kojima se Kim navodno podvrgnula, no ona ih i dalje uporno negira, piše Daily Mail.

"Ja sam jedina dama ovdje, još uvijek najprirodnija 'nigge*ica' u prostoriji. Srušila sam internet, prva dva mjesta, a nisam bila druga", pjeva Beyonce i nastavlja: "Moje tijelo, moj stav ledene kraljice, moj novac, sve je to stvarno, stoga sam ja trostruka prijetnja."

Njihovi supružnici, Jay Z i Kanye West nekada su bili bliski prijatelji, no u posljednje su vrijeme zahladili odnose, a po Hollywoodu se šuška da je razlog tome Beyonceina netrpeljivost prema Kim Kardashian.