Gibo nam se vraća!

images/thumbnails/images/ANT/71858/gibonja-1.jpg
Tomislav Miletic/pixsell
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Deveti rođendan smo proslavili s vama i Parnim Valjkom i bilo nam je super. Očito smo se navukli na male, ali fantastične, intimne koncerte, jer imamo jedno dodatno iznenađenje - Gibo nam se vraća!!!

Gibonni je nastupio na rođendanu Antene Zagreb prošle godine, a sad se vraća na isto mjesto - kod nas u zgradu Antene Zagreb u ponedjeljak 29.5. i to zbog jednog posebnog razloga. Najavit će veliki koncert na jesen u Zagrebu! 

Karata za naš mali privatni party nema u prodaji, ali mi dijelimo - 60 komada. Osvojiti ih možete na Anteni Zagreb tijekom cijelo tjedna. 

"Mi ćemo uživati, bit će to dobro. Znaš kad je neka dobra energije, to je k'o epidemija, to prelazi s ljudi na ljude. Meni je stvarno gušt svirati tamo kod vas, za 150 ljudi, to baš bude posebno..", rekao nam je Gibonni.

Hvala! I mi to znamo, a isto je bilo i našim slušateljima. Ovo su neki od prošlogodišnjih dojmova:

"Ovo je druga priča, kao da tebi pjeva, stvarno nezaboravno!"

"Birao je veselije pjesme i baš je bila super atmosfera. Odsvirao je moju omiljenu pjesmu "Divji cvit" i sad mi je srce na mjestu"

"100 puta bolje nego na velikom koncertu. Puno intenzivnije!"

Evo i dokaza!

 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno