Gibonni izabrao goste za koncert u Areni!

images/thumbnails/images/ANT/112921/gibo_gibo-1.jpg
Foto: Aquarius Press
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Gibonni je izabrao goste svog velikog koncerta 21. listopada u Areni Zagreb!

To su redom njegovi kolege s glazbene scene i prijatelji: Damir Urban, Matija Dedić, Maya Azucena i Vlatko Stefanovski. Osim njih, Gibonniju će se na pozornici pridružiti čak dva zbora. Gradski zbor Brodosplit  ovjenčan je mnogim nagradama, s više od 40 godina dugom tradicijom. London Community Gospel Choir – najnagrađivaniji je svjetski gospel zbor koji je pozornice dijelio s velikanima poput Georgea Michaela, Erica Claptona i Madonne.

Gibonni je u svojoj karijeri često za goste birao vrhunske instrumentaliste pa je tako nedavno prepoznao i dvojicu mladih glazbenika – Bows Vs Plectrum, koji će gostovati u Areni.

Uz ovako impresivnu brojku gostiju natuknut ćemo vam samo da je i izgled pozornice više nego spektakularan.

Samo tjedan dana dijeli nas od glazbenog mirakula u Areni Zagreb. Koncert samo što nije rasprodan. Sva mjesta na tribinama su rasprodana, a posljednje ulaznice za parter puštene su u prodaju prije par dana.  Preostale ulaznice čekaju vas u Aquarius Music Shopovima, te u sustavu  Ticketshop.hr. Ulaznice možete osvojiti i na Anteni Zagreb.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno