Justin Timberlake objavljuje najambiciozniji album do sad

images/thumbnails/images/ANT/118508/justin_timberlake-1.jpg
justin timberlake
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Justin Timberlake objavio je dugoiščekivani singl „Filthy“, a 2. veljače stiže i četvrti studijski album „Man Of The Woods“.

Vlasniku deset Grammyja i četiri Emmyja, ovo je najambiciozniji album do sada – zvučno i tekstualno. Kombinirajući zvukove tradicionalnog američkog rocka s modernim utjecajima suradnika: The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys, novi Timberlakeov materijal istražuje storytelling inspiriran njegovim sinom, njegovom ženom i osobnim putovanjem od Memphisa pa do ovdje gdje je danas. Na albumu supotpisuje tekstove i produkciju.

Spot predstavlja Timberlakea kao izumitelja modernog doba koji svijetu predstavlja svoj posljednji izum. Prije objave albuma, Timberlake planira objaviti još tri spota, od kojih će svaki biti jedinstven i u režiji različitih redatelja. Dva dana nakon objave albuma, Tibmerlake će nastupiti u slavnom poluvremenu Super Bowla (Pepsi Super Bowl LII Halftime Show).

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno