Kći Brucea Willisa i Demi Moore obračunala se s komentarima da je ružna

images/thumbnails/images/ANT/118196/tallulah_tala-1.jpg
instagram.com/buuski
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Kći Brucea Willisa i Demi Moore,Tallulah, pohvalila se svojom figurom na Instagramu dok se kupala u rijeci sa svoje dvije sestre, a na taj način pokušala je ušutkati kritike na svoj izgled koje ju prate još od djetinjstva.

"Posvećeno svima koji su mi govorili da sam ružna kada sam imala 13 godina", piše ispod fotke u kupaćem kostimu. Dok prvi komentari pokazuju da mnoge nije razuvjerila, više je onih pozitivnih koji hvale njezin izgled i ohrabruju je.

U svojim je tinejdžerskim godinama Tallulah bila okružena komentarima kako dijete predivnih glumaca može biti tako ružno.

"Nisam bila OK s time tko sam otkad sam imala 11 godina. Nikad nisam bila savršena. Bila sam veliki tornado sumnje i mrzila sam se, osjećala sam se neudobno u vlastitoj koži", rekla je za Teen Vogue početkom 2015. godine. Preseljenjem u Los Angeles kad je imala 13 godina počeli su pravi problemi, pogotovo u trenutku kad je prvi put ugledala svoju fotografiju online i pročitala komentare ispod.

Zbog tih ismijavanja potražila je čak i stručnu pomoć, a 2014. na nagovor roditelja krenula je na odvikavanje od alkohola i droge.

No čini se da je 23-godišnja Tallulah sve kritike napokon ostavila iza sebe i pronašla samopouzdanje. Podršku joj pružaju i sestre Rumer i Scott, a s njima je objavila i zajedničku fotku.