Lorde fanove počastila s čak šest novih spotova

images/thumbnails/images/ANT/109531/lorde-1.jpg
facebook.com/lordemusic
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Novozelandska zvijezda svoje vjerne fanove počastila je s čak šest live spotova za pjesme s najnovijeg albuma 'Melodrama'. 

Ovo je njezin drugi studijski album, koji je ubrzo nakon izlaska završio na samom vrhu australskih i novozelandskih top lista. Postigao je bolji uspjeh od prethodnog, albuma prvijenca 'Pure Heroine', koji se nije popeo na više od trećeg mjesta na Billboardovoj ljestvici. Na svjetsku scenu se probila 2013. godine hit singlom 'Royals', a mnogobrojni obožavatelji su novo izdanje čekali duge četiri godine. 

Ubrzo nakon izlaska aktualnog albuma Lorde je otkrila kako već planira raditi na trećem albumu.  Na Twitteru je prokomentirala: 'Novim albumom udaljit ću se od plesa i istražiti neke nove svjetove', te dodala kako sada ipak 'živi za ples' i da je ovaj album njena disertacija na tu temu.

Treći album bi mogao biti završen u skorijoj budućnosti, a do tada nas je Lorde počastila sa spotovila za pjesme ‘Hard Feelings / Loveless, ‘Supercut’, ‘The Louvre’, ‘Writer In The Dark’, ‘Sober’ i ‘Homemade Dynamite’.