Ovo su pjesme koje Hladno pivo svira na obljetničkim koncertima

images/thumbnails/images/ANT/120606/hladno_pivo2-1.jpg
hladno pivo
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Hladno pivo proslavit će 30 godina rada dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka za koju pripremaju dva koncerta posvećena različitim fazama karijere. Old School i Greatest Hits.

Proteklih mjeseci bend je dobio puno upita što će točno svirati u Domu sportova. Na želju publike grupa je odlučila objaviti popis pjesama koje spremaju za svoje dvije velike zagrebačke svirke.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – "Džinovski", "G.A.D.", "Desetka" i "Pobjeda" - objavljena od 1993. do 1999. godine, a ključni albumi regionalne scene velikim slovima su upisani u rock enciklopediju.

“Dobra večer” lako može poslužiti kao sjajan uvod u ostatak repertoara prve večeri kojeg čine “Narcisoidni psi”, “Marija”, “Marginalci”, “A što dalje”, tu je i “U ritmu moje dlakave guze”, “Zakaj se tak oblačiš”, himna “Studentska”, “Usamljeni u gomili”, “Maderfakersi”, “Kad ti život udahnem”, “Šef gradilišta”, “Bački zagre”, “Svi smo ga mi voljeli”, “Motor”, “Tišina”, “Trening za umiranje”. Bit će tu i “Princeza”, nezaboravne “Sarma” i “Politika”, iako “Nema više” tu je i “Šank”, “Utjeha kose”, “Čelične zavjese”, legendarne “Ne volim te” i “Pjevajte nešto ljubavno” i “Odjava programa”. Hladno pivo – "Sountrack za život" (New version 2017)

Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. Duga karijera je izrodila brojne hitove koji su obilježili horde fanova i oblikovali brojne generacije, a u Domu sportova će se iz grla fanova oriti više od 30 pjesama.

Oda “Mojoj Majici”, genijalna “Ne volim te”, “Svijet glamura”, “Kaže stari”, “Sreća”, “Teško je ful”, “Može”, samo su početak najbrajanja repertoara druge večeri koja uključuje “Ranjeni i ludi”, “Šamar”, “Messi”, “Ezoterija”, “Ljetni hit”, “Fotoaparat”, “Pravo ja”, “Bački Zagre”, “Biološki sat”, “Jednim osmjehom”, nezaobilaznima “Soundtrack za život”, “Superman”, “Nije sve tako sivo”, “Fur immer punk”, “Na ovim prostorima”, “Firma”, kao i “Zimmer frei”, “Konobar”, “Politika”, “Pitala si me”, “Samo za taj osjećaj”, “Trening za umiranje” i “Vjeruj u mene”.

Hladno pivo – 30 godina benda u Zagrebu

U prva tri desetljeća bend iz Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova ne samo u dvorane nego i na otok na Jarunu postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren.

U ponudi se nalazi posljednjih 800 ulaznica za petak i 400 za subotu. Cijena dnevnih ulaznica iznosi 90 kn, a na dan koncerta 110 kn.

Službena prodajna mjesta:

● Dirty old shop, Tratinska 18

● Rockmark, Berislavićeva 13

● Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

● Dancing Bear, Gundulićeva 7

● Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno