Pet najboljih točaka na Grammyjima

images/thumbnails/images/ANT/119886/grammy_djeca-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Manji dio dodjele Grammyja otpada na sama proglašenja, a ono najzanimljivije su live izvedbe, pa svečani outfit i naravno celebrity tračevi koji se kasnije skupljaju.

Mi ćemo ostati ipak kod glazbe. 

Mladi rapper Logic udružio se s osvajačicom nagrade za najboljeg novog izvođača, Alessiaom Carom s kojom je zajedno izveo hit  "1-800-273-8255" i poručio svim ženama da su jake, da nisu same i da se suprotstave svim zlostavljačima.

Lady Gaga oduševila je publiku s piano izvedbom singla  "Joanne", a set je završila s "Million Reasons," pjesmom koja je bila nominirana u kategoriji "Best Pop Solo Performance". 

Kesha je na svom singlu "Praying" ugostila Camilu Cabello, Bebe Rexhu, Cyndi Lauper i drugih. Sve su bile odjevene u bijelo i oduševile snažnim ženskim nastupom. 

Bruno Mars, definitivni pobjednik večeri, izveo je svoj novi singl "Finesse" uz pomoć dvostruko nominirane Cardi B. Već su ga počeli uspoređivati s Michaelom Jacksonom novog doba!

 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno