Pogledajte život sažet u 4 i pol minute u novom video spotu za pjesmu "Nama se nikud ne žuri!

images/thumbnails/images/ANT/120029/massimo_i_decak-1.jpg
screenshot/youTube
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon što je na Anteni Zagreb premijerno predstavljena pjesma  "Nama se nikud ne žuri", grupe Vatre i Massima, izašao je i fantastični video spot, koji je djelo redatelja Filipa Filkovića Philtza.

Višemjesečno snimanje rezultiralo je vizualnim prikazom same srži pjesme, 'o ljubavi i prolaznosti', kako navodi autor Ivan Dečak. 

"Želio sam napraviti spot koji je zbirka pedantnih snimljenih životnih fenomena bez konvencionalne strukture priče. Svi ti isječci iz života fokusiraju se na čovječanstvo, prirodu te balansirani odnos između njih. Kroz više od pola godine prikupljali smo, snimali, nešto kupili, nešto posudili i pripremali kadrove za ono što je ultimativno postao vizualni attack video." - rekao je nakon završetka snimanja redatelj Filip Filković. 

Dva etablirana izvođača udružila su snage i, svatko sa svojim znanjem i entuzijazmom, snimili pjesmu koja je odmah zamirisala na hit. 

Pjesmu će prvi puta zajednički uživo izvesti na Valentinovo, 14.2. u splitskoj Spaladium Areni na velikom Massimovom koncertu na kojem Vatra nastupa kao poseban glazbeni gost.

 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno