Stonesi izabrali predgrupe za turneju

images/thumbnails/images/ANT/110561/jagger-1.jpg
FACEBOOK.COM/MICKJAGGEROFFICIAL
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Rolling Stonesi u subotu 9. rujna u Hamburgu otvaraju svoju veliku europsku "No Filter" turneju u kojoj će u 12 različitih gradova održati 13 koncerata.

Nema benda na svijetu kojem bi bilo "ispod časti" svirati kao predgrupa Stonesima, a za otvorenje turneje legendarni rockeri izabrali su islandski blues rock band Kaleo i Grammyjem nagrađenog blues i gospel umjetnika Johna Lee Hookera Jr

Po izboru predgrupa vidimo i da će naglasak turneje, osim na najvećim i neizostavnim hitovima, biti i na prošlogodišnjem albumu “Blues & Lonesome” na kojem se nalaze obrade čikaških blues pjesama

Nažalost, ova turneja je zaobišla Hrvatsku, a nama najbliže svirat će u austrijskom Spielbergu 16. rujna i u talijanskoj Lucci 23. rujna.

​Kaleo će također svirati u Hamburgu i Munchenu, a od ostalih grupa nastupaju: The Struts u Zurrichu i Lucci, Los Ziggaros u Barceloni, a de Staat u Amsterdamu. U Copenhagenu i Dusseldorfu nastupaju Rival Sons, u Stockholmu The Hellacopters, Leon Bridges u Arnhemu, a na tri koncerta u Parizu - Cage The Elephant.