Što sve znamo o Sheeranovoj zaručnici

images/thumbnails/images/ANT/119432/ed_sheeran_zarucnica-1.jpg
ed sheeran/instagram
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ed Sheeran iznenadio je fanove svojim zadnjim postom na Instagramu u kojoj javno objavljuje da se nedugo prije Nove godine - zaručio. 

O njemu znamo sve. Sve nagrade koje je primio, sve o tome kako je završio u gipsu, što je jeo za Novu godinu, gdje je bio za Božić, s kim surađuje i što planira za ovu godinu. Iako se znalo da ima djevojku, on se uvijek pojavljivao sam, a govorilo se i o tome da je vječno zaljubljen u svoju kolegicu s glazbene scene, Taylor Swift. 

Tko malo bolje promatra Sheerana, zna da je on vrlo inteligentan glazbenik koji fanovima daje točno onoliko koliko je potrebno da budu u toku i da osjećaju bliskost s njima, a opet je očigledno da najvažnije stvari o svom životu čuva u privatnosti.

Ipak, nakon objave zaruka, mediji su iskopali neke informacije o budućoj gospođi Sheeran. Zove se Cherry Seaborn, ima 24 godine, a Sheerana je upoznala u srednjoj školi Thomas Mills High u Suffolku. Nakon srednje, Cherry je studirala u Sjevernoj Karolini, gdje je bila uspješna hokejašica. Neko vrijeme radila je u američkoj tvrtki Deloitte & Touche LLP, a nakon toga se vratila u Veliku Britaniju, navodno upravo zbog Eda Sheerana. 

Vjeruje se da su njih dvoje u vezi od 2015. godine, a 2016. godine uočeni su na fotografiji koju je na svom Instagramu objavila Taylor Swift.

images/thumbnails/images/ANT/119432/ed_sheeran_ljubi_se-1.jpg

Taylor Swift/Instagram

Sheeran je dao naslutiti da s Cherry misli ozbiljno, kad je u nedavnom gostovanju na australskom radijskom showu izjavio da je spreman postati tata.

"Veliko da. Želim postati tata, odmah. Spreman sam za malene debeljuckaste bebice koje hodaju okolo", rekao je Sheeran. 

Cherry Seaborn je i inspiracija za Sheeranov veliki hit "Perfect" koji ne silazi s vrha svjetskih top lista. Čestitamo budućim mladencima i jedva čekamo malene plavokose Sheernačiće. 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno