Stranger Things: Najavljena treća sezona!

images/thumbnails/images/ANT/116700/stranger_things-1.jpg
stranger things
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Tko je pogledao do kraja drugu sezonu popularne serije "Stranger Things", ima se razloga veseliti - Netflix je u petak objavio da će biti i treće!

Za sad nema točnog datuma, ali sudeći prema razmaku između prve i druge sezone, novi nastavak mogao bi doći krajem 2018. ili početkom 2019. godine. 

U zraku je ostala visjeti i situacija s Kali (Eight), sestrom od Eleven, koja se pojavila u drugoj sezoni, ali njena uloga nije bila jasno određena. Također, druga dimenzija je i dalje tu, iako su vrata zatvorena.

Producenti, braća Duffer, dali su naslutiti i da radnja sljedeće sezone neće ići puno dalje u budućnost - najvjerojatnije će se nastaviti "godinu dana kasnije", odnosno bit će smještena u 1985. godinu.

Druga sezona najavljivala se kao "još veća, još strašnija", no producenti kažu da za treću to neće biti slučaj. Veći naglasak bit će na karakterizaciji likova, koji sada sve ozbiljnije ulaze u pubertet.

Dok su snimali drugu sezonu, otkrili su zanimljiv lik, koji zbog unaprijed napisanog scenarija nije dobio više prostora, ali sad hoće. To je Lucasova mlađa sestra, Erica. 

images/thumbnails/images/ANT/116700/erica_erica.jpg

erica erica

Lucas i Max su na kraju druge sezone u vezi, no budući da je riječ o prvim ljubavima, vjerojatno će i tu doći do nekih komplikacija. I da, ne zaboravimo da je Dr. Brenner, kojeg Eleven zove "Papa", a koji je najviše kriv zbog otvaranja druge dimenzije, još uvijek živ!