Tonka iz Pavela premijerno na Anteni Zagreb predstavila drugi solo singl

images/thumbnails/images/ANT/116895/antonia_seric-1.jpg
facebook.com/antonia.matkovic
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Tonka, punim imenom Antonia Matković Šerić, svoju je solo karijeru van Pavela započela pjesmom „Bolji smo“. Sada ima novi singl pod imenom „Pozitivizam“, koju je premijerno predstavila u Jutarnjem showu Antene Zagreb. Tekst i glazbu potpisuje Aljoša Šerić.

"Aljoša je na neki način ušao u moj mali mozak i rekao sve što želim ja reći o svijetu oko mene, samo on to bolje uglazbi i oformira u stih", rekla je Tonka.

"Pozitivizam" poslušajte ovdje

Antonia je otkrila nešto i o zanimljivom nazivu pjesme, o čemu govori i kome je usmjerena.

 

"Pjesma malo baca pogled na svijet koji nas okružuje, a više se to odnosi na misli, ja mislim, svake prosječne mlade žene. To je u biti jedna preslika mene", opisala je.

Kaže da je za premijeru pjesme idealno upravo ovo blagdansko vrijeme. 

"Ona ima sjajan beat, pomalo urban i pop i ima jedan dobar solo na saksofonu. Meni je sjajna za čagicu i pokazala se dobra za ekipu i za publiku na adventskim događanjima. Baš sam zadovoljna, mislim da bi mogla pronaći put do slušatelja".

I ona je obišla „Advent u Zagrebu“ pa nam je opisala gdje je bila i kako joj se sviđa.

"Svirala sam gore na Strossu, a u četvrtak smo s Pavelom na Strossmartreu. Divno je, ima toliko jelki, sami stožasti oblici oko mene pa nadam se još samo pravom snijegu!"