Vraćaju se Štrumfovi s misijom za sve nas

images/thumbnails/images/ANT/65608/strumfovi_animirani-1.jpg
promo/Sony Pictures Animation
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon četiri godine dolazi nastavak animiranog filmskog hita "Štrumfovi: Skriveno selo". Ove godine se Štrumpfovi, UNICEF i Ujedinjeni Narodi udružuju zajedno za bolji svijet!

Prvi nastavak jednostavno nazvan „Štrumpfovi“ poharao je 2011. godine kino blagajne, a u hrvatskim kinima pogledalo ga je preko 135 tisuća gledatelja. Drugi nastavak je pogledalo 205 tisuća ljudi, a zbog svoje velike popularnosti, Štrumfovi ove godine imaju važnu misiju - odlučiti su se pridružiti kampanji “Mali Štrumpfovi, veliki ciljevi”.

“Prava poruka ove kampanje jest da svatko od nas može napraviti promjenu, bez obzira jesmo li veliki ili mali. Podrška Ujedinjenim Narodima i nastavak dugogodišnje suradnje s UNICEF-om čast je i privilegija”, izjavila je Veronique Culliford, kćer kreatora Štrumpfova, Peya.

Štrumpfovi putem stranice www.smallsmurfsbiggoals.com pozivaju djecu i njihove obitelji da se upoznaju s “malim” stvarima koje mogu učiniti kako bi pomogli ostvarivanju kvalitetnijeg obrazovanja, zdravlja, čišćeg okoliša ili drugih ciljeva koje smatraju važnima. Kroz zabavnu igru, svatko može odabrati ciljeve kojima želi doprinijeti i stvoriti vlastitog Štrumpfa avatara kojeg može podijeliti s prijateljima kako bi se i oni pridružili inicijativi.

Vrhunac kampanje očekuje se u povodu Međunarodnog dana sreće, koji se obilježava 20. ožujka, a tim će se povodom, dan ranije, u Zagrebu održati svečana premijera novih Štrumfova. 

Za razliku od svojih prethodnika, "Štrumfovi: Skriveno selo" u potpunosti je animirani film, a u domaća kina stiže 30. ožujka!