Kim i Kanye dobili treće dijete

images/thumbnails/images/ANT/119148/kim_kardashian-1.jpg
kim kardashian/Instagram
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Kim Kardashian i Kanye West bogatiji su za još jednog člana obitelji. Njihova surogat majka na svijet je donijela djevojčicu, a sretni par vijest je objavio na svojoj web stranici.

Beba se rodila 45 minuta nakon ponoći, po lokalnom vremenu. "Jako smo zahvalni našoj surogat majci što nam je ostvarila snove i donijela na svijet najljepši poklon kojeg možemo zamisliti.", izjavio je slavni par kojima je ovo treće dijete. Ime djeteta ipak još nisu otkrili.

Par se odlučio za surogat majku jer bi treća trudnoća za Kim bila prerizična, s obzirom na to da je u prve dvije trudnoće imala problema. Tijekom trudnoće surogat majci bilo je zabranjeno da boji kosu, puši, pije alkohol, koristi sapune i jede sirovu ribu, a cijela trudnoća slavni par je koštala 114 tisuća dolara.

"Zahvaljujemo se i liječnicima i sestrama na vrhunskoj brizi. North i Saint su posebno uzbuđeni i poželjeli su dobrodošlicu svojoj sestrici.", napisali su Kim i Kanye.

Među fanovima se pojavila i teorija da je surogat majka zapravo Kylie Jenner, najmlađa iz klana Kardashian-Jenner. već ranije su se pojavila šuškanja da je trudna, a u bolnicu je zaprimljena nedugo prije nego što je Kim rodila. No, budući da u toj slavnoj obitelji ništa nije dugo tajna, uskoro ćemo znati je li ova teroija zavjere točna. 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno