Trudna djevica želi cijeli život ostati čedna

images/thumbnails/images/ANT/120670/trudna_djevica-1.jpg
Pixabay
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Lauren je 29 -godišnja djevica iz pokrajine Manitoba u Kanadi, koja je sretnija biti sama i čini joj se da je ljubljenje "čudno".

Ali to nije zaustavilo Lauren, koja je odrasla u jako religioznoj obitelji, da pronađe donatora sperme i rodi svoje prvo dijete u lipnju.

Iako su se njeni članovi obitelji, prijatelji i doktori protivili toj odluci, ona je sretna što će biti mama djevica.

Lauren je rekla da je sretna što će cijeli život ostati djevica i nada se da će joj dijete pomoći da je više ne gnjave sa spojevima, jer joj je preteško nositi se s time.

Međutim, Lauren također pati od hipopituitarizma, bolesti koja uzrokuje djelomičan ili potpuni gubitak funkcije prednjeg režnja.

Lauren je rekla kako je ta bolest jako utjecala na njeno djetinjstvo.

"Zbog bolesti moj mozak ne šalje točne hormonalne podatke mojim ostalim žlijezdama u tijelu, kao što su nadbubrežne žlijezde ili naprimjer u jajnike", rekla je Lauren za Vice.

Zbog bolesti, Kanađanka, je ušla u pubertet kasnije od svojih vršnjakinja i kolega zbog čega su je zadirkivali kroz tinejdžerske dane.

"Zadirkivali su me da nemam grudi i da imam krnje zube. Zadirkivali su me za sve što po njima nije bilo normalno za moju dob. Dan danas se zbog toga ne osjećam ugodno u društvu. Život mi je postao bolji tek kada sam počela izgledati poput svih ostalih vršnjaka."

Lauren smatra kako su spojevi, iako je bila na njih nekoliko, besmisleni. Kaže kako to nije za nju te da se više voli fokusirati na sebe.

Priznala je da se poljubila par puta, ali joj je poljubac uvijek bio čudan i neugodan, i kaže kako to više nikada ne želi ponoviti.

"Probala sam se učlaniti na stranice za spojeve, ali nisam mogla vjerovati kakve poruke muškarci mogu poslati. Bila sam šokirana i zgrožena", priznaje Lauren.

Kanađanka je rekla kako joj je ipak bilo najgore kada su joj doktori rekli da će teško zatrudnjeti upravo zbog svoje bolesti.

Rekli su joj da će trebati naći i donoricu jajašca i donora sperme, ali ipak nakon godinu dana i više pokušaja uspjela je zatrudnjeti samo s donorom sperme.

Nakon što je zatrudnjela, djevojka priznaje kako je razmišljala da se poseksa s nekime samo da vidi kako je to, ali ipak nije to učinila.

Religiozna obitelj i prijatelji su joj govorili kako ne može imati bebu ako nije udana.

"Da, išla sam suprotno od vjerskih uvjerenja. Ali ako mi govorite da nešto ne smijem, ipak ću napraviti ono što želim", zaključila je Lauren.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno