Već 10 godina ga nema

images/thumbnails/images/ANT/119457/heath_ledger2-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jedno deseteljeće već je prošlo od smrti slavnog australskog glumca Heath Ledgera. On je 2008. godine pronađen mrtav u svom domu na Manhattanu, a biopsija je pokazala kako je preminuo zbog slučajnog predoziranja lijekovima protiv nesanice i depresije. 

Heath se proslavio u filmovima "Planina Brokeback", "Nema me", "Legenda o vitezu", "Monster's Ball", "10 stvari koje mrzim kod tebe", "Patriot" i brojnim drugim.

Prije smrti dovršio je i snimanje uloge Jokera u filmu o Batmanu, "Vitez tame" za što je posthumno osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca. U trenutku proglašenja emocije i suze vidjele su se na licima brojnih njegovih kolega:

Prošle godine objavljen je dokumentarni film "I Am Heath Ledger" , koji donosi do sad neviđene snimke iz glumčevog osobnog života kao i intervjue sa njegovim kolegama i prijateljima.

Ledger je bio u braku s glumicom Michelle Williams, s kojom je dobio kći Matildu Rose. U dokumentarcu njegovi prijatelji otkrivaju kako se glumac borio s mislima da zbog posla nije otac kakvog zaslužuje njegova kći, niti suprug kakvog zaslužuje Michelle. Priznao je da je utjehu našao u ijekovima, koji su ga koštali života. 

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno