Abrakadabra Zoo - noćni obilazak Vrta

images/thumbnails/images/ANT/110885/abrakadabra_zoo-1.jpg
Abrakadabra zoo
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Od 6. listopada počinje novi Abrakadabra Zoo - noćni obilazak Vrta koji predstavlja mješavinu uzbuđenja, straha i veselja.

Namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 5 godina, a u obilazak će se kretati u dva termina od 18.15 i 20.15 sati. Kostimirani likovi posjetitelje će upoznati sa životinjama koje su budne noću, a uz koje su vezane fantastične priče, mitovi i legende.

Zapletu ovogodišnje priče kumuje rimska božica spletki i lopova Laverna. Ona je, naime, otuđila vrhovni sat i poremetila vrijeme. Zbog toga su se u Vrtu našli bogovi i duhovi različitih doba. Kako bi sve bilo vraćeno u prvobitno stanje, hrabra Maksimirska coprnica i Svantevid, bog sunca, rata i proricanja, trebaju pomoć najmlađih posjetitelja Vrta, onih koji u izazove ulaze čistim srcem. Da bi se riješila cijela zavrzlama, djeca moraju pronaći druida Dagda. Od teškog će se zadatka moći odmoriti u radionici dubljenja bundeva uz kolače i tople napitke.

Ulaznice za Abrakadabra Zoo prodaju se u Životinjskom kutku.