Dvije međunarodne izložbe mačaka

images/thumbnails/images/ANT/110906/izlozba_macaka-1.jpg
IZLOZBA MACAKA
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dvije međunarodne izložbe mačaka održat će se 16. i 17. rujna u Westgateu, povodom 25 godina Felinološkog društva Zagreb.

Prijave izlagača za rujanske izložbe još se primaju, a za sada je poznato da će mačke osim iz Hrvatske, doputovati iz Slovenije, Austrije, Italije, Mađarske, Češke i Poljske. Posjetitelji Westgatea imat će priliku vidjeti mnogo pasmina, od kojih organizatori ističu Egzotu, Svetu Birmu, Sibirsku i Perzijsku mačku, Norvešku šumsku, Bengalsku mačku, Ragdoll, Snowshoe, Sfinks, Neva Maskerada, Rusku plavu, Korniš Rex, domaću mačku te najbrojnije pasmine Maine Coon i Britanska kratkodlaka mačka.

Izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

images/thumbnails/images/ANT/110906/izlozba_macaka2.jpg

izlozba macaka 2