Na futsal spektaklu na Šalati zaigrat će domaće nogometne legende

images/thumbnails/images/ANT/110144/Futsal_dinamo.jpg
Futsal Dinamo
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Futsal Dinamo već četvrtu godinu zaredom organizira svoj tradicionalni spektakl na kultnoj zagrebačkoj Šalati. Prvi put program će se odvijati dva dana.

Ovogodišnja Šalata počinje danas (31.8.), utakmicama četvrtfinala i polufinala, a svoju kulminaciju doživjet će u petak kada je na rasporedu u 18 sati utakmica za treće mjesto, a u 19 sati veliko finale nakon kojeg ćemo saznati tko je najbolja malonogometna ekipa Grada Zagreba i čije će se ime upisati na Trofej Dinamo.

Šlag na kraju je revijalna utakmica Futsal Dinama i Franjinih legendi za koje će zaigrati bivši nogometaši između ostalih Silvio Marić, Tomo Šokota, Goran Vlaović, Hrvoje Čale, Jerko Leko i drugi. Bit će to ujedno i oproštajna utakmica Antonia Franje koji je prije futsal karijere igrao veliki nogomet te je sa Zagrebom bio prvak Hrvatske

"Cilj ove akcije je da se ljubav prema nogometu i futsalu prenese na mlađe naraštaje. Volio bih da ljudi poćnu više cijeniti naš grad, našu spiku i sve ono što nosi ime Dinamo i grad Zagreb", poručio je Franja.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno