Pomozite da zima bude topla svima

images/thumbnails/images/ANT/116877/pas_hladno-1.jpg
sklonište za nezbrinute životinje grada zagreba
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Kalendar Četiri godišnja doba ljubavi i brige za životinje bit će predstavljen u sklopu Adventa u Zagrebu u subotu, 9. prosinca, u 13 sati na Strossmayerovu šetalištu na Gornjem gradu. Predstavljanje će se održati u posebnom paviljonu u blizini Uspinjače.

Pse iz Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba tijekom godine je fotografirao Ivan Tibor Grujić uz pomoć timaritelja Ivana Jurišića.

Bit će to i prigoda da se javnost podsjeti na važnost udomljavanja pasa. O tome će govoriti Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba. Na predstavljanje kalendara doći će i volonteri, osobe različitih dobi i zanimanja koje dio slobodnog vremana daruju psima koji u Dumovcu čekaju novi dom.

Tim su psima namijenjena sredstva koja će se prikupljati prodajom kalendara. Kalendar će se prodavati u Vau kućici Skloništa na Adventu u Zagrebu (u Petrićevoj ulici), u Životinjskom kutku (u Vlaškoj 105), Skloništu u Dumovcu te putem njegove internetske stranice.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba tradicionalno je pokrenulo akciju „Zima topla svima“. U sklopu te akcije građani svoje stare deke mogu darovati psima u Dumovcu. Skupljanje deka organizirali su u kvartovima, školama, vrtićima, tvrtkama i teretanama. Uz deke, dobrodošli su i ručnici te plahte.

Deke se mogu donijeti u Sklonište u Dumovcu (Franjčevićeva 43, Sesvetski Kraljevec) ili Životinjski kutak (Vlaška 105, Zagreb).

images/thumbnails/images/ANT/116877/zima_topla_svima-1.jpg

zima topla svima