Izmjene na trasi linije 150 zbog Festivala svjetla

images/thumbnails/images/ANT/122355/zet.jpg
FOTO: ZARKO BASIC/PIXSELL - ZET ilustracija
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Zbog održavanja Festivala svjetla i obustave prometa Katarininim trgom, u četvrtak, petak i subotu, 15., 16. i 17. ožujka, u vremenu od 18 sati pa sve do ponoći, autobusna linija 150 ( Tuškanac - Gornji grad - Trg bana Josipa Jelačića) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Trga bana Josipa Jelačića.

Autobus će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Vranyczanyeve i Čirilometodske ulice, zatim skrenuti lijevo u Čirilometodsku, desno na Trg svetog Marka, nastaviti Kamenitom ulicom, skrenuti lijevo u Opatičku te dalje voziti uobičajenom trasom.

U navedenom periodu neće se koristiti stajališta Katarinin trg i Habdelićeva, a autobus će se zaustavljati u Vranyczanyevoj ulici, u toni raskrižja s Čirilometodskom, te u Kamenitoj ulici, neposredno prije raskrižja s Habdelićevom.

U slučaju velikog broja posjetitelj u zoni Gornjeg grada, prema procjeni policije, iz sigurnosnih razloga autobusna linija 150 će se obustaviti.