Izmjene u autobusnom prometu Črnomerec - Prečko

images/thumbnails/images/ANT/117455/PXL_271017_18507881.jpg
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Zbog radova i zabrane prometa na dijelu Petrovaradinske ulice, u subotu, 16. prosinca, od 7 do 17 sati, autobusi linije 134 (Črnomerec - Prečko) prometovat će iz smjera Črnomerca djelomično izmijenjenom trasom.

Autobusi će s terminala Črnomerec voziti uobičajenom trasom do raskrižja Zagrebačke ceste i Zagrebačke avenije gdje će skrenuti lijevo, a zatim iz Ulice Hrvatskog sokola skrenuti desno u Horvaćansku cesta te lijevo u Petrovaradinsku, odakle će nastaviti redovnom trasom do Prečkog.

U povratku iz Prečkog autobusi će prometovati redovnom trasom do Črnomerca. Zbog izmijenjene trase privremeno neće biti u funkciji stajalište Zagrebačka u Petrovaradinskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu Zagrebačka na južnom kolniku Zagrebačke avenije.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se mogu produljiti i tijekom nedjelje. Autobusna linija 204 (Kvaternikov trg - Horvatovac - Voćarska) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u subotu, 16. prosinca, od 9 do 16.30 sati, zbog radova na Voćarskoj cesti.

Autobus će s Kvaternikovog trga voziti uobičajenom trasom do raskrižja Voćarske i Vončinine ulice, skrenuti lijevo u Vlašku, desno u Derenčinovu, lijevo u Martićevu te nastaviti Heinzelovom do Kvaternikovog trga.

Zbog radova, pri povratku od Horvatovca prema Kvaternikovom trgu, autobus neće koristiti stajališta Voćarska-društveni dom, Voćarska 47, Voćarska - Babonićeva.

Zbog oštećenja kolnika u Planinarskoj ulici, od ponedjeljka, 18. prosinca, autobusna linija 262 (Dubec - Sesvete - Planina Donja) privremeno će prometovati skraćenom trasom, do starog okretišta na Zagrebačkoj ulici kod k. br. 7. Raspored polazaka ostaje nepromijenjen.